Tiedekerho

Innostavaa tiedekerhoa oikeilla tutkijavälineillä on nyt mahdollista käydä milloin ja missä vain!

Katso traileri tästä:

Aloita helposti

  1. Tilaa tuote Tilaa-painikkeesta.
  2. Saat heti videolinkin sähköpostitse sekä kahden viikon sisällä tutkijavälinesetin postitse.
  3. Aloita tiedekerho ja innokas tutkiminen!

Hinta: 70 EUR, sis. videolinkin, postitetun tutkijasetin ja alv 24 %. Sisaralennus 35% (ylim. tutkijasetti). Tilaamalla enemmän kuin yhden tiedekerhon, sisaralennus tulee automaattisesti.

Lisätiedot

Etätiedekerhot soveltuvat 3-10 -vuotiaille. Kerho sisältää tutkijasetin, jossa on välineistö viidelle kerhokerralle omissa pusseissaan. Pussit sisältävät kullakin kerhokerralla tarvittavan välineistön (pipettejä 6kpl, petrimaljoja 4kpl, koeputki, kuoppalevy, eppariputkia, näytepurkkeja 6kpl, värikkäitä tutkittavia näytteitä (Skittles-karkkeja, kreppipaperisuikaleita), suodatinpaperia 3kpl, kangasta 2kpl, kumilenkkejä 2kpl, klemmari ja erilaisia paperineliöitä 9kpl, supervoimaliuosohjeet). Tutkijasetin lisäksi etätiedekerhossa tarvitaan: mukillinen vettä, loraus saippuaa, sakset, tusseja, mustekynä ja kolikko.

Jokaiselle kerhokerralle on oma noin 10 minuutin ohjevideo, jonka jälkeen on helppo aloittaa omat tutkimukset. Tutkimukset varmasti innostavat ja niiden parissa kuluu paljon aikaa. Tutkimuksia voi jatkaa aina uudestaan ja uudestaan. Tutkijasetti toimii myös hyvänä pohjana omalle kotilaboratoriolle.

Bonuksena videoiden lopussa ihmetellään Tutkija Piin koeputkien sisältöjä ja niistä paljastuvia hullunkurisia asioita.