Synttärit

laboratorio4

Tiedesynttärit

Huom! Vuonna 2019 emme järjestä synttäreitä tiloissamme. Tutkija Pii järjestää mahtavaa synttäriohjelmaa kotisynttäreille. Kysy lisätietoja: kirsi.puustinen@tiedekerho.fi

Tiedesynttärit ovat olleet todella suosittuja ja toimivat varmasti vilkkaammallekin synttäriporukalle. Synttärisankari saa jakaa yhteisen tiede-elämyksen kavereidensa kanssa. Tiedesyntymäpäivät järjestetään tiedelaboratoriossamme ja juhlatilassamme. Synttärit sopivat kaikenikäisille tytöille ja pojille, erityisesti esikoulu- ja alakouluikäisille.

Synttäreillä on aluksi tunti ohjattua ohjelmaa, jonka aikana voi omia tarjoiluja laittaa rauhassa esille juhlatilassa. Osallistujat tekevät laboratorion puolella tutkimuksiaan ohjatusti oikeilla tutkijavälineillä tutkijatakeissaan ja nimikylteissään.

Tiedesynttäreillä

Käytössä on oikeita koeputkia, koeputkitelineitä, pipettejä, petrimaljoja, kuoppalevyjä, mittalaseja, dekantterilaseja, sekoitustikkuja, värikkäitä tutkimusliuoksia sekä ”reagensseja” purkeissaan. Kokeissa käytetyt aineet ovat turvallisia elintarvikkeita. Tiedekokeet ovat varmasti kiinnostavia ja elämyksellisiä! Tarkoituksena on mm. kehittää erilaisia uusia värejä, aineita ja superliuoksia eli potioneja, sekä valmistaa hurjia poreita ja värjätä liuoksia kerroksittain.

Koe            koe2

Tiedekokeiden jälkeen on lahjojen avausta ohjatusti. Ohjelmallisen tunnin jälkeen on vuorossa synttäriherkuttelua juhlatilassamme. Lopuksi ohjelmassa on värikkään tomusokeriliiman ja -maalin valmistusta sekä sokeritehtuuria, jossa sokeriblockeista rakennetaan itsetehdyn liiman avulla rakennelmia petrimaljoille. Ohjelmaa voidaan muokata esim. Minecraft- tai Pokemon-teemaisiksi tai vaihtaa tiedekokeita uusiksi, jos tiedesynttärit ovat jo ennestään tuttu.

img28562

Kaikki osallistujat saavat synttäreiltä muistoksi oman tutkijasetin (koeputki, pipetti ja petrimalja). Tiedesynttärit ovat olleet todella elämyksellisiä ja tutkimuksia onkin jatkettu omalla tiedesetillä kotona pitkään vielä synttäreiden jälkeenkin!

Tiedelaboratoriomme yhteydessä on juhlatila, johon tuodaan omat synttäritarjoilut. Juhlatilasta löytyy jääkaappi, pakastin ja mikro. Järjestämme synttärikattaukset kaikkine astioineen, servietteineen, mehukannuineen ja tarjoiluastioineen. Omia astioita ei siis tarvitse ollenkaan tuoda paikalle.

laboratorio2

Paikalle on hyvä tulla varttia ennen synttäreiden alkamista vastaanottamaan vieraita.

Käyntiosoite: Vuoreksen puistokatu 94, katutaso

Tiedesynttäreiden hinta: 195 €, laskutus sähköpostitse synttärien jälkeen

TIedesynttäreiden kokonaiskesto: 1 h 45 min

Hinta sisältää: max 10 lasta (sis. sankarin), tilat, ohjelman, tarvittavat välineet, tiedesetit kaikille, yksi aikuinen ohjaaja ja alv. Lisäosallistujista veloitamme 10 EUR / osallistuja.

Synttärisankarin perheestä olisi hyvä osallistua vähintään yksi huoltaja synttäreille valvojaksi tarjoilujen ajaksi. Muistathan ottaa omat tarjoilut mukaan.

Tiedesynttäreiden ajankohdat: 

maanantai, keskiviikko, torstai ja perjantai klo 17:15 – 19

lauantai ja sunnuntai klo 12 – 13:45 sekä 15 – 16:45

Kysy vapaita synttäriaikoja: kirsi.puustinen@tiedekerho.fi

Printtaa sopiva synttärikutsu täältä tai askartele omasi itse:

Synttärikutsu

Ihana synttärikonsepti tytöille: Beauty-synttärit          kynnet (2)

Beauty-synttäreillä on ihanaa ohjelmaa. Osallistujien käytössä on Piin kynsistudio kynsiviiloineen, -lakkoineen ja -koristeineen. Lakkaamme osallistujille upeat kynnet. Suunnittelemme myös erilaisia kynsiä TopModel-tuotteilla. Lisäksi koristelemme osallistujien hiukset uutuus-hiusglittermaskaralla. Synttäreillä valmistetaan pipetoimalla ”helmiä” ja suunnitellaan uusia ihania värisävyjä. Lisäksi rakennetaan herkullisia minivaahtokarkkilinnoja, jotka saa omaksi. Ohjelmassa on tietenkin myös synttäriherkuttelua ja lahjojen avaus kynsilakkapullonpyörityksellä. Ohjelman lisäksi panostamme synttärien tyylikkääseen yleisilmeeseen (alla kuvassa synttäreiden kynsistudio), jotta synttärielämys on ihana!

Juhlatilamme yhteydessä on keittiö, johon tuodaan omat synttäritarjoilut. Keittiöstämme löytyy jääkaappi, pakastin ja mikro. Järjestämme synttärikattaukset kaikkine astioineen, servietteineen ja tarjoiluastioineen. Omia astioita ei siis tarvitse ollenkaan tuoda paikalle.

Paikalle voi tulla varttia ennen synttäreiden alkamista vastaanottamaan vieraita. Paikalta on myös hyvä poistua viimeistään vartti synttäreiden jälkeen.

Käynti- ja hakuosoite: Vuoreksen puistokatu 94, katutaso (Tiedekerho.fi tila).

Synttäreiden hinta: 195 €, laskun saa synttäreiltä mukaan

Synttäreiden kokonaiskesto: 1 h 45 min

Hinta sisältää: max 10 lasta, tilan, ohjelman, tarvittavat välineet ja yksi aikuinen ohjaaja. Omat tarjoilut mukaan ja olisi hyvä jos synttärisankarin perheestä osallistuisi huoltaja synttäreille valvojaksi tarjoilujen ajaksi. Lisäosallistujista veloitamme 10 EUR / osallistuja.

Synttäreiden ajankohdat: 

maanantai, keskiviikko, torstai ja perjantai klo 17:15 – 19

lauantai ja sunnuntai klo 12 – 13:45 sekä 15 – 16:45

Kutsu: Printtaa sopiva synttärikutsu täältä:

Pinkki kutsu
Beauty-synttärit

Kysy vapaita synttäriaikoja: kirsi.puustinen@tiedekerho.fi

Pidetään Mahtavat Synttärit!

glitter lakkaus

Synttärit