Vierailut ja koulutus

kerho3

Tarha-, esikoulu- ja koululaisryhmät sekä ohjaajat ja opettajat

Järjestämme erittäin suosittuja ja elämyksellisiä toiminnallisia tiedeaiheisia tutustumisvierailuja tarha-, esikoulu- ja koululaisryhmille. Ohjelmassa on hauskoja tiede-esityksiä ja innostavia toimintarasteja. Osallistujat saavat muistoksi omat tutkijasetit. Tervetuloa tutustumaan upeisiin ja innostaviin tiloihimme sekä tieteen tekemiseen!

Lapsiryhmävierailun hintaesimerkki 12 lapselle: 185 EUR

Koulutukset

Järjestämme erityisesti varhaiskasvattajille ja alakouluikäisten opettajille suunnattuja tiedekoulutuksia. Osallistujat saavat omakseen tiedekokeiden käsikirjan, jonka tiedekokeita käydään koulutuksessa ohjatusti läpi itsetekemisen kautta. Koulutus sisältää lukuisia vinkkejä, kuinka lasten kanssa voi tehdä turvallisesti ja edullisesti hauskoja ja elämyksellisiä tiedekokeita. Koulutus voidaan tulla järjestämään tiedetarvikkeineen asiakkaan omiin tiloihin. Olemme saaneet koulutukseen osallistuneilta suunnattoman paljon mahtavaa palautetta!

Koulutuksen hinta-arvio ryhmille: 800 EUR + alv.

Yritykset ja muut aikuisryhmät

Tarjoamme hauskoja vierailuja aikuisryhmille esimerkiksi Tyky-toiminnan, koulutuksen tai pikkujoulujen merkeissä. Järjestämme muun muassa huippututkija-promootioita tiedetehtävät suorittaneille. Suunnittelemme tapahtuman keston ja sisällön juuri teidän ryhmällenne sopivaksi. Kysy lisää!