Tapahtumat ja tiedepajat

tapahtuma1

Järjestämme erilaisia tiedetapahtumia ja toiminnallisia tiedepajoja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Olemme järjestäneet menestyksekkäästi tuhansien henkilöiden tiedetapahtumista muutamien henkilöiden tiedetapahtumiin. Suunnittelemme ohjelman tapahtumapaikan, osallistujamäärän ja osallistujien ikäjakauman mukaan. Järjestämme tapahtumiin tiedeaiheisia esityksiä, juontoja sekä toiminnallisia tiederasteja. Hoidamme tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen tarvikkeineen sekä ohjaajineen. Tapahtumapaikkana voi olla oma tilava tiedelaboratoriomme tai voimme järjestää tiedetapahtuman asiakkaidemme omissa tiloissa ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi erilaiset järjestöt, kauppakeskukset, yritykset, koululaitokset ja yksityiset ihmiset. Tiede-esitykset ja -tapahtumat ovat koko perheelle sopivia.

DSC03656-001

Tiedeaiheiset esitykset sopivat hyvin erilaisten tilaisuuksien ohjelmanumeroiksi. Ohjelman sisältö ja kesto suunnitellaan tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Ohjelma sopii yrityksille, järjestöille, kouluille, päiväkodeille sekä yksityisille henkilöille.

IMG_7214

Kysy lisää tiedetapahtumista, -juonnoista ja -esityksistä!

Järjestä toiminnallinen palaveri tiloissamme!

Palaveritilamme on tyylikäs ja täysin varusteltu. Palaverin lomassa on mahdollista järjestää hilpeää aikuisille suunnattua tiedeohjelmaa laboratoriotilassamme, joka sijaitsee viereisessä liiketilassa. Tilamme sopivat myös esim. kokouksiin, illanistujaisiin ja juhliin. Sopiva henkilömäärä on 5-14 henkilöä.

Osoite: Vuoreksen puistokatu 94, Tampere