Leirit

poika1

Tiedeleirit kesälomalla 2018 tarjoavat parasta lomatekemistä!

Tiedeleireillemme on osallistunut tuhansia innokkaita lapsia. Leirit ovat olleet todella suosittuja ja tykättyjä kesäloman kohokohtia! Järjestämme neljä tiedeleiriä 2018 kesäkuussa viikoilla 23-26:

vko 23, 4.-7.6.

vko 24, 11.-14.6.

vko 25, 18.-21.6.

vko 26, 25.-28.6.

Leirit soveltuvat alakouluikäisille sekä eskarilaisille tytöille ja pojille. Leiri kestää maanantaista torstaihin, jolloin ohjattua tiedeohjelmaa järjestetään päivittäin klo 10-16. Leirille voi tulla jo klo 8 alkaen ja poistua klo 16:30 mennessä, jolloin tarjolla on vapaata puuhaa (legoja, pelejä, videoita, rakennussarjoja, monipuolista askartelua, tehtäviä, lukemista yms.) valvotusti.

Leiripäivien ohjelmassa on paljon hauskoja ja elämyksellisiä tiedekokeita. Käytössämme on oikeita tutkijavälineitä mm. tutkijatakit, koeputkia, koeputkitelineitä, petrimaljoja, pipettejä, mittalaseja, dekantterilaseja, tippapulloja, näytepulloja yms. Onneksi aika ei lopu leirillä kesken mielenkiintoisien kokeiden. Osallistujat saavat erilaisia tutkijavälineitä leiriltä myös omaksi. Ulkoilemme sään salliessa päivittäin Tervalepänpuiston leikkipuistossa ja pelikentällä, jotka sijaitsevat lyhyen kävelytiematkan päässä leiripaikasta. Leirillä on päivittäin monipuolinen lounas ja välipala (ruoka tulee Linkosuo Hermiasta).

kerho3

Leirimaksu

Leirimaksu on 195 EUR / osallistuja. Hinta sisältää ohjatun ohjelman tarvikkeineen, lounaan, välipalan ja alv 24 %.

Leiripaikka

Aloitamme ja lopetamme leiripäivät tiedekerhon tiloissa osoitteessa Vuoreksen puistokatu 94.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: kirsi.puustinen@tiedekerho.fi, p. 040 5324 233

tämä johonkin 2