Kerhot

laboratorio4

Tule mukaan tutkimaan luonnontieteellisiä ilmiöitä innostavasti ja elämyksellisesti! Jokaisella tiedekerhokerralla on kiinnostava aihe, jota tutkitaan valkoisissa tutkijatakeissa oikeilla tutkijavälineillä. Käytössämme on erilaiset koeputket telineineen, pipetit, petrimaljat, mittalasit, dekantterilasit yms. aidot tutkijavälineet. Tiedekokeet ovat turvallisia ja käytämme tiedekokeissa ainoastaan turvallisia aineita.

kirsi1

Kaikki tutkijavälineemme, tilamme ja kalusteemme ovat uusia sekä puhtaita. Olemme myös panostaneet kaikessa innostavaan visuaaliseen ilmeeseen, jotta laboratoriossamme olisi mahdollisimman mukavaa ja viihtyisää tehdä tutkimuksia. Ohjaajamme ovat erittäin innostavia, osaavia ja ammattitaitoisia.

TIEDEKERHOT SYYSKAUDELLA 2018

Syyskauden 2018 tiedekerhot alkavat 4.9. ja päättyvät 13.11. Kerhoa ei ole syyslomaviikolla 16.10.

Tiedekerhot soveltuvat sekä uusille aloittaville tiedekerholaisille, että vanhoille tutuille. Kerholaiset saavat jokaisella kerralla tehdä tutkijatakissa itsenäisesti aiheeseen liittyviä tutkimuksia ja tiedekokeita. Osallistujat saavat erilaisia tutkijavälineitä jokaiselta kerhokerralta myös omaksi.

Ryhmiin mahtuu 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhomaksu on 185 EUR/lapsi, sis. alv.img28562

Ryhmät tiistaisin:

6-9 –vuotiaat, klo 17-17:45

8-12 –vuotiaat, klo 18:15-19

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

kirsi.puustinen@tiedekerho.fi, p. 040 5324 233

Tiedekerhon osoite: Vuoreksen puistokatu 94, katutaso

 

KOULUJEN ILTAPÄIVÄTIEDEKERHOT

Järjestämme iltapäivisin kouluilla pidettäviä iltapäivätiedekerhoja. Kysy tiedekerhojen järjestämistä koulullenne.